| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
j3leutz Servitor al Mafiei !

Data inscrierii: 09/Mai/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: 13/05/2009 09:23 Titlul subiectului: Nelamuriri! |
|
|
Am niste nelamuriri despre joc:
1.La sectiunea "In Cartier" eu nu pot face fraude,hack si sa ciordesc.La sectiunea "Sopping" nu pot lua nimik de la PC Shop...imi da o eroare d genul...imi cumpar un calculator dar spune ca il am si trebuie sa-l vand jos scrie ca nu am nimic...in fine il vand dar tot nimik....Si la sectiune "Auto" nu pot face nimic.
Cam atat ma puteti ajuta si pe mine sau sa-mi spuneti de ce nu merg ? _________________ La Poarta Dintre Iad Si Rai |
|
| Sus |
|
 |
bwc3phal Servitor al Mafiei !

Data inscrierii: 18/Mai/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: 18/05/2009 12:28 Titlul subiectului: cand e varianta completa? |
|
|
| Cand e gata varianta completa? sa functioneze fabricile in gasti,fabricile de munitie ,sa ciordim masini,sa hack-uim,sa jefuieste o baba:)...etc.? |
|
| Sus |
|
 |
bwc3phal Servitor al Mafiei !

Data inscrierii: 18/Mai/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: 18/05/2009 12:51 Titlul subiectului: ACTIV SAU INACTIV!?!?!?!?!? |
|
|
| inca o problema! cum aflu eu cn ma omoara daca marturiile ajung la toti inactivii dupa site care nu intra nu pe forum nici macar in joc sa vada ce se mai intampla! faceti ceva! ca asta cu platitul cumpararii de informatii e ok...dar cui sa dau bani daca ei nu sunt pe net! limitati si voi durata de inactivitate neanuntzata pe site! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 25/05/2009 12:10 Titlul subiectului: ? |
|
|
se ocupa careva de forum?ne raspunde cineva la intrebare ?
ca am dat o tura prin asa prin subiecte si nu prea am vazut rezolvari... _________________ La Poarta Dintre Iad Si Rai |
|
| Sus |
|
 |
fireofdeath Sofer al Mafiei !

Data inscrierii: 13/Apr/2009 Mesaje: 36
|
Trimis: 27/05/2009 18:05 Titlul subiectului: |
|
|
| mda ..jtiu chestiile asta ( si yo am zis acelasi fapt candva ....pai nuj poate vor merge la umatoarea runda .....sper .....yo zic ca ar trebui sa vb direct cu nick sau alt admin de frunte |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 28/05/2009 00:31 Titlul subiectului: |
|
|
stiu...dar cel mai probabil ca ei au deschis si acest forum...ar trebui sa se ocupe si de el...pacat relalmente ii un joc frumos...pacat ca ii lasat asa in paragina _________________ La Poarta Dintre Iad Si Rai |
|
| Sus |
|
 |
fireofdeath Sofer al Mafiei !

Data inscrierii: 13/Apr/2009 Mesaje: 36
|
Trimis: 29/05/2009 20:36 Titlul subiectului: |
|
|
| pai ei sau ocupat la inceput d el acu na ...... zic ca ar trebui sa vb cu dracula33 ..... e admin principal si se tine d chestiile astea ... |
|
| Sus |
|
 |
|